Welcome to the wonderful world of Harry Potter...
 
HomeHome  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  

Share
 

 Potterskolen.dk FMMK lektier uge 7 (Dementor)

Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin
Admin

Female Number of posts : 1349
Localisation : Danmark
Reputation : 10
Points : 39196
Registration date : 2007-05-19

Potterskolen.dk FMMK lektier uge 7 (Dementor) Empty
PostSubject: Potterskolen.dk FMMK lektier uge 7 (Dementor)   Potterskolen.dk FMMK lektier uge 7 (Dementor) I_icon_minitimeThu Apr 01, 2010 1:09 am

Hey så har jeg afleveret FMMK lektier.. Den skulle være på mindst 250 ord.. Let job, min opgave fulder 583 ord (:

Her kan i lige læse den så i kan lave jeres egen, jeg ved godt den ikke er god, men den kan vel være som inspiration til jeres .. Husk nu ikke at kopiere.. ;P Selvom det ville være dumt fordi i kan skrive noget der er hundrede gange bedre selv.. ;D hahah


Dementorer er specielle mørke væsner, de er af natur onde og kloge, derfor giver det sig selv at de var vogtere af Azkaban, hvor de levede af fangernes positive minder, det var grunden til at de fleste fangere mistede forstanden i sidste ende.
Når en dementor trækker vejret er det ligesom at den prøver at få mere en bare ilten med ned, dens dybe og uhyggelige vejrtrækning er bare endnu en ting der gør en dementor skummel.
Den bærer en kappe, sort som mørket, den er tårnhøj og slank. Den flyder nærmest over jorden og har ikke synelige ben. Den er uhyggelig og mørk.
Når en dementor nærmer sig så kommer der en iskold, intens kulde, så alt fryser til is, man vil kunne med garanteret mærkekulden lige meget hvor tyk en jakke man har på.
Man kan ikke se en dementor i ansigtet, for hvis man gør så vil det være ligesom at se sin død, dog så ville man ikke dø helt når man kan leve uden en sjæl. Dette er dog en fremtid værre end døden.
Dementore lever af folks positive ting, fx minder, håb, drømme, kærlighed og alt andet som er godt og varmt hos et menneske, når først en dementor tærer ens energi vil verdenen føles kold, håbløs og uden noget godt. Ingen ild ville kunne give én varmen tilbage.
Selv mugglere kan mærke en dementors nærhed, ved isnende kulde, dog kan de ikke se dem. Fusere kan godt se dementorerne. Og dementorernes kræfter virker ikke på dyr, det er grunden til Sirius Black (Harrys gudfar) undgik at blive sindssyg som fange i Azkaban..
Hvis det sker at en troldmand skulle støde på dette væsen, så har han en mulighed, én sidste chance for at beskytte sig selv. Det kræver dog at man kan kontrollere en meget svær besværgelse ved navn Patronus besværgelsen. Den er yderst svær og kræver virkelig noget af en. Men den er ren positivitet og det er hvad en dementor hader allermest, og på den måde ville du kunne besejre den. Men desværre er det ikke sikkert at du har kræfter nok til det, hvis den allerede har angrebet. Det betyder at hvis en dementor angriber har du næsten på forhånd tabt. Desværre men det er sandheden!
Det værste der kan ske når en dementor angriber er et dementor kys, det er det eneste tidspunkt en dementor tager sin hætte af, hvor den suger sig fast på ens læber og suger alt livsenergien ud af en!
Man møder dementorer i Harry Potter og fangen fra Azkaban op til flere gange, hvor de bliver nævnt som beskyttere af Azkaban, som før nævnt så er de fødte vogtere, da de ikke er til at snyde, de kan ikke engang snydes med usynelighedskapper eller andre sjove tricks!
De er grunden til at Sirius Black (Harrys gudfar) dør. Og ingen besværgelse eller bryg kan rette op på en dementors angreb.
I Harry Potter og flammernes pokal bliver de nævnt af Voldemort.
I Harry Potter og føniksordenen er de med i Harry’s retssag og det er her at de officielt er med på Voldemort’s side, fordi at de kan se at de har mulighed for at suge flere sjæle fra gode mennesker for Voldemort. End de havde ved at arbejde for ministeriet i Azkaban! Som sagt dementorer er kloge væsner og lever for deres egne fordele.
I Harry Potter og Halvblodsprinsen møder vi dem ikke så meget, dog finder vi ud af at de har angrebet en flok uskyldige!
Back to top Go down
http://gringotts.forumotion.com
 
Potterskolen.dk FMMK lektier uge 7 (Dementor)
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Harry Potter :: Harry Potter Forum :: Harry Potter Forum-
Jump to: